Video Komerciale

Ne besojme se reklama me e mire eshte permbajtja bindese. Konceptim, ideim, skenar dhe paravizualizim te cdo projekti. Prodhim reklame me teknikat me te fundit, teknologjine me bashkekohore. Profesionistet me te mire te multimedias.

Filmime me Dron

Me teknologjine 4K filmojme dhe transmetojme LIVE cdo aktivitet, koncert, event elektoral apo ceremoni transmetohet LIVE ne regjite e televizioneve apo edhe ne internet permes teknologjise Livestream.

Montime Profesionale - Post Produksion

Ne kuptojme bukurine e estetikes dhe persosjes. Videoja kalon nje sere proceses ne Post Produksionin tone dhe merr trajten dhe ngjyrat e filmit. Vetem cilesi dhe standarte Broadcast.

Unike

Nuvola VideoGraphics eshte unike per menyren se si komunikon dhe i trajton klientet e saj, ku secili prej tyre te ndjehet qe eshte me i rendesishmi per ne.

Kualitet

Permes ideve, teknikave speciale te filmimit dhe post produksionit me profesional realizojme nje produkt final qe te jete me i miri ne treg, me cilesori.

Eksperience

13 vjet ne tregun e mediave dhe te marketingut perben piken me te forte te Nuvola Videographics. Eksperienca jone celes i suksesit.

Angazhim

100% angazhim per ti sherbyer cdo projekti deri ne finalizim me sukses te tij, deri sa klienti te jete 100% i kenaqur.
  • Video 100%
  • Graphic Design 95%
  • Filmime me dron 100%
  • Audio 95%
  • Marketing 90%
  • Pasion 100%