Kush jemi

E krijuar ne Maj 2013, Nuvola VideoGraphics eshte nje kompani e komunikimit kreativ ne Shkoder, Shqiperi. Nuvola VideoGraphics eshte nje agjensi e krijuar nga profesioniste me nje pervoje mbi 10 vjecare ne fushen e komunikimit, te filmit, spoteve komerciale, televizionit, shtypit e te marketingut. Nuvola VideoGraphics posedon dhe ofron te gjithe potencialin profesional per te kryer te gjitha etapat e krijimtarise, duke filluar me strategjine , idene , gjetjen artistike, para vizualizimi, mbikqyrjen e xhirimeve, 3D, 2D dhe colorizimi deri ne produktin final. Ne bashkepunojme me agjencitë me krijuese si dhe me profesioniste te tjere nga Shkodra, Tirana dhe me gjere duke realizuar ne menyre profesionale cdo ide dhe koncept reklamimi produkti apo sherbimi. Eksperiencat e shumta ne fushata elektorale, ne fushata promocionale si dhe ne koncerte dhe evenimente prestigjioze na sigurojne ne nje vetebesim te larte dhe ju nje garanci shtese per nje produkt final cilesor.