Karriera

Pozicioni  si agjencia më profesionale ne Shkoder dhe përpjekjet e vazhdueshme për përsosmëri na japin mundësinë qe ta shohim të ardhmen me shumë optimizëm. Për ata të cilët dëshirojnë të investojnë të ardhmen e tyre me ne, ne u propozojmë një marrëdhënie bashkëpunimi të bazuar në:

  • Angazhim …
    …për punë të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë dhe përmbushjen e qëllimeve të aktivitetit tonë

 

  • Sfidë …
    …për të përballuar kërkesat e reja dhe për të fituar eksperienca të reja

 

  • Mundësi  …
    …për sukses profesional dhe vetë-aktualizim.

 

Ne mendojmë se industria e efekteve vizuale është një nga më dinamiket që ju mund të punoni.

Ky është argëtim, krijuese, pune e madhe, e dobishme dhe plot me njerëz shumë të zgjuar

e të talentuar.  Kufizimi i vetëm është ne imagjinatën tuaj.

Tani për tani kjo industri ka nevojë për talente të reja dhe të rinj,

kështu që nëse ju jeni krijues dhe keni deshire per krijim, kjo mund të jetë karriera juaj.

Jemi gjithmone ne kerkim te talenteve ne fushen e efekteve vizive, grafikes, si dhe fotografise e kameras po ashtu dhe lexues/spikera/aktor.  Nqs mendoni se keni aftesi ne keto fusha dhe mund te na i provoni mos hezitoni te na kontaktoni:

robertstaka@gmail.com